16-07-10

Problemen met skynetblogs

Wegens aanhoudende problemen met de Skynetblogs, is het mogelijk dat ik mijn blog ergens anders zet.

Het is eerlijk gezezgd tegen mijn zin dat ik dat doe. De Skynetblogs leverden uitstekende kwaliteit, maar plotseling vonden ze dat ze iets moesten veranderen, en toen hebben ze massa's dingen overhoop gegooid.

Waarom die veranderen nodig waren, is me een raadsel. Het zou zogezegd beter zijn. Skynetblogs zou zogezegd achterop zijn geraakt. Ik vraag me af ten opzichte van wie.

In elk geval zijn er nu verschrikkelijk veel problemen met de weergave.

Ik vermoed ook dat het nieuwe systeem met sommige browsers niet goed werkt, en dat het dus gewoon een methode is om ons te verplichten een andere browser te gebruiken.is.

Bovendien heb ik o.a. gemerkt dat er handtekeningen van de ene blog op de andere terechtkwamen, wat dus niet door de gebruikte browser kan worden veroorzaakt: een browser kan geen informatie weergegeven die hij niet ontvangt.

Toen ik echter zag dat het type browser ook iets te maken heeft met de weergave van de blogs, heb ik de hoop opgegeven dat het ooit nog goedkomt.

Daarom zal ik hoogstwaarschijnlijk naar een andere aanbieder verhuizen.

Ik weet nog niet welke. Skynetblogs werkte vlot en gaf veel mogelijkheden. Ik weet niet welke concurrent dat kon.

16:10 Gepost door Peter Motte | Permalink | Commentaren (8) | Tags: problemen met skynetblogs, skynetblogs, verhuizen, andere blogproviders. | |  del.icio.us | | Digg! Digg |  Facebook | | Pin it! |  Print | | |

Commentaren

Bij mij is het ook al één groot probleem. Ik denk er dus ook aan om te vertrekken.... jaren werk voor niets!!!
Ps... is er een mogelijkheid om toch nog op een of andere manier over te kunnen zetten?

Gepost door: Martha | 16-07-10

Dat is het probleem, natuurlijk: veel mensen hebben jaren aan hun blogs gewerkt, en nu deugt het niet meer.
Een mogelijkheid is om als laatste bericht te melden dat je ergens anders naartoe gaat, en in dat bericht een link naar de nieuwe blog te leggen.
Ik heb veel goeds gehoord over wordpress op http://wordpress.com/, Blogger schijnt als voordeel te hebben dat je zelf hosting voor je blog kunt zoeken, terwijl de blogs van Skynet per definitie bij Skynet zitten.

Gepost door: Peter Motte | 16-07-10

Met wordpress heb je nogal wat mogelijkheden, maar daar moet jij toch ook iets tegen hebben? net zoals tegen google, microsoft...
Ingeval je mijn post leest, gevit op gebied van taal is toegelaten maar het gaat hem deze keer om een beter recept.

Gepost door: Monique. | 20-07-10

Ik heb (of had) zes blogs, allemaal bij dezelfde provider. Ik denk dat het het het beste is om verschillende providers te gebruiken voor je verschillende blogs. Dan kun je ondervinden wie waarin goed is, en loop je ook niet het risico dat er zoveel misloopt als de ene provider waar je bij bent, eenof andere streke uithaalt.

Gepost door: Peter Motte | 20-07-10

Als je dan ergens feedback gaat geven. Maar waarom meerdere blogs? Je zou moeten kunnen een blog in een bepaalde categorie openen, dan moet je het kunnen gebruiken voor sites van de meest uiteenlopende onderwerpen. Heeft het echter allemaal wel zin als je zo weinig bezoekers krijgt? Komt Frank niet af en toe langs? Jij wil waarschijnlijk nog altijd dat iedereen vanzelf afkomt. Hoe komt het dat je in de tijd van die verhalenwedstrijd zoveel bezoekers had?
Zul je me dan de link geven? Je kan een blog beginnen op hun eigen hosting. En daarna alles overbrengen. Ik zou een item in het menu van je site toevoegen. Je site is nogal verdeeld zeker? Ben je misschien alles wat je ooit geleerd hebt over webprogrammatie vergeten dat je hem niet herwerkt? Vooral niet vergeten van de link dan in je handtekening toe te voegen. (--> zie Google groepen voor webmaster) Heb je ooit één van je blogs in de zoekmachines ingebracht? Dat kun je in de webmastercentrale van Google, MSN... maar daar doe je allemaal niet aan mee. Bij yahoo hebben ze ook zoiets. Bij mij heeft het allemaal niet zoveel succes, maar wat heb ik nu eenmaal te betekenen? Het wordt natuurlijk tijd dat we zo stilletjesaan afzakken naar seniorenweb maar daar heb ik geen zin in. Ze moeten mij zogenaamd ook nog altijd een inleiding geven in het gebruik van de computer.

Wat vind je van het gratis e-boek? Ik vind het zo povertjes voor 6,5 €.

Gepost door: Monique | 21-07-10

Oeps, een rant!
Nooit gemerkt dat mijn blogs tijdens de verhalenwedstrijden veel bezoekers hadden. De verzendlijst detijdlijn@smartgroups.com kreeg wel veel leden bij tijdens de verhalenwedstrijden. Die lijst is verhuist naar detijdlijn@yahoogroups.com, zoals je weet, want je bent lid.
De blogs: die heb ik nooit in zoekmachines moeten invoeren, omdat de zoekmachines ze zelf vonden.
MSN; MSN is dood, volledig overvleugeld door anderen. Wereldwijd door Facebook. In België door Netlog. In Nederland door Hyves. En verder door LinkedIn en nog massa's andere dingen. Twitter heeft er ook aan geknabbeld.
Je kunt niet alle blogs overbrengen naar een andere host. Dat hangt af van blogprovider tot blogprovider. Dat schijnt bijv. wel te kunnen met wordpress. De blogprovider moet je immers toelaten om de software die voor de blog wordt gebruikt, ergens anders te latenz etten, m.a.w.: te kopiëren.

Gepost door: Peter | 21-07-10

Het is zover: mijn blog verhuist naar
http://www.bloggen.be/petermotte
Wie goed kijkt, merkt dat daar dezelfde softwaer draait als hier vroeger werd gebruikt.
Alle berichten over de F1-zullen naar de nieuwe blog worden overgebracht.

Gepost door: Peter Motte | 23-07-10

Het is gebeurt: deze blog verhuist.
We gaan naar
http://www.bloggen.be/petermotte
Ik hoop dat hun systeem stabieler is.
Ik heb wel gemerkt dat ze dezelfde software lijken te draaien als skynetblogs, het is dus mogelijk dat ik ook daar later nog vertrekt.
Maar stabiliteit en informatica is duidelijk geen synoniem.
Terug naar papier?

Gepost door: Peter Motte | 23-07-10

De commentaren zijn gesloten.